Кандидатите за народни представители от коалиция БСП за България за

...
 Кандидатите за народни представители от коалиция БСП за България за
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: БСП предлага 10 спешни мерки за овладяване на инфлацията и повишаване на доходите


 Open photo

 

Кандидатите за народни представители от коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” за област Монтана, дружно с лидера Ирена Анастасова, Латинка Симова и Цеца Бориславов, се срещнаха с хората от община Вършец, с цел да споделят изпълнените обещания от Българска социалистическа партия в границите на съдружно ръководство и да ги уверят, че започнатото ще продължи и Българска социалистическа партия в никакъв случай няма да се откаже да пази елементарните хора и тяхното несъмнено бъдеще. Отправен беше апел да се правят оценка обективно постигнатите резултати и да се гласоподава по съвет – с разсъдък и отговорност на идните избори.

 

Ирена Анастасова изясни препоръчаните в поддръжка на фамилиите, децата, младите, служащите, пенсионерите и българската стопанската система, 10 незабавни решения за първите 100 дни на ръководството, за които Българска социалистическа партия ще работи и отстоява, за преодоляване на инфлацията и повишение на приходите.

 

На срещата хората показаха безпокойството си от демографския срив и обезлюдяването на Северозапада, високата безработица, неналичието на налично опазване на здравето, неприятната инфраструктура до околните регионални градове Монтана и Враца, както и неналичието на публичен превоз, заради закриване на автогарата в общинския център. Настояха Вършец и ориста на емблематичното „ Банко (царско) казино ” да бъде предпочитана задача за бъдещите депутати, тъй като градът има капацитет, природа и лековита вода, само че тези естествени дадености не се употребяват рационално. 

 

Хората споделиха мощното си отвращение и отчаяние от закриването на Районното полицейско ръководство в курортния град, тъй като това ще докара до увеличение на битовата престъпност и ще навреди на града като туристическа дестинация. Споделиха и терзанието си за честността на изборите, бруталното пазаруване на гласоподаватели и наложилата се процедура – да се неглижира този проблем от страна на полицейските органи на локално и регионално равнище.

 

Ирена Анастасова благодари на хората, които през всичките години са останали правилни на концепциите и правилата, които Българска социалистическа партия пази и отстоява и пожела триумф на всички.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР